Heftruck kopen

Het kan voorkomen dat je als particulier om de één of andere reden genoodzaakt bent een heftruck te kopen. In veel gevallen zal het budget niet toereikend zijn om een gloednieuwe heftruck te kunnen kopen.

 

 Je kunt er dan voor kiezen om een gedeelte van het aankoopbedrag te financieren met een lening. Het kan ook verstandig zijn om op dat moment te kiezen voor een tweedehands heftruck, dit scheelt namelijk aanzienlijk in prijs. Of je kiest voor een nieuwe of een gebruikte heftruck, hangt natuurlijk ook af van het doel waarvoor je de heftruck nodig hebt en de periode waarvoor je de heftruck denkt te gaan gebruiken.

Soorten heftrucks


Voordat je op zoek gaat naar een heftruck, is handig om je vooraf goed te informeren over welke soorten heftrucks er allemaal te verkrijgen zijn. Tegenwoordig zijn heftrucks in verschillende soorten en modellen te verkrijgen, met ieder een verschillend vermogen en verschillende eigenschappen. Bedenk dus eerst goed waar je de heftruck voor gaat gebruiken en welke functies deze dan moet hebben. Zo kun je gericht op zoek gaan naar de heftruck die jij nodig hebt.

Verkooppunten heftrucks


Een heftruck is niet zomaar in iedere winkel te verkrijgen, maar er zijn een aantal plaatsten waar je zeker een heftruck kunt kopen.
Er zijn op internet diverse veiling- en advertentiesites te vinden waar verschillende producten worden aangeboden door particulieren en vaak ook bedrijven. Een voorbeeld van een dergelijke website is marktplaats en hier vind je nieuwe en tweedehands heftrucks.
Er zijn in Nederland verschillende bedrijven te vinden die heftrucks verkopen. Zo heb je bijvoorbeeld J&J Lifters b.v. en Alpas Hendrion. Beide bedrijven zijn op internet te vinden.
Dan zou je ook nog eens kunnen informeren bij een verhuurbedrijf van heftrucks. Verhuurbedrijven kopen periodiek nieuwe heftrucks in en verkopen hun oude heftrucks dan. Je mag er van uitgaan dat de heftruck goed onderhouden is, maar anderzijds hebben wel veel verschillende gebruikers er mee gewerkt en niet iedereen is er even voorzichtig mee geweest. Maar als de prijs goed is ten opzichte van de toestand en het aantal gedraaide uren, dan kun je wellicht een goede koop doen.

Een heftruck aanschaffen bij Heli Heftruck Nederland


Naast bovengenoemde bedrijven waar je heftrucks kunt kopen, is er nog een ander bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, namelijk Heli Heftruck Nederland B.V. Heli is de grootste Chinese heftruckfabrikant en behoort tot de 10 grootste heftruckfabrikanten van de wereld. Het bedrijf staat voor hoge kwaliteit en een zeer concurrerende prijs. Heli Heftruck biedt naast nieuwe heftrucks ook gebruikte heftrucks aan. Daarnaast bieden ze diverse modellen aan, keus genoeg dus. Alle heftrucks worden verkocht met garantie en al heb je je heftruck niet bij Heli Heftruck gekocht, dan kun je alsnog bij hun terecht voor onderhoud en reparatie. Meer informatie over Heli Heftruck Nederland B.V kun je op de website van het bedrijf vinden.