Kleurenprinter kopen

Een kleurenprinter is een apparaat dat bestanden van de computer, scanner of andere apparatuur in kleur afdrukt op papier. Het resultaat is dan precies zoals je het op je beeldscherm ziet.

 

 

Normaliter is een kleurenprinter ook voorzien van de mogelijkheid om gewoon in zwart af te drukken. De kleurenprinter is de laatste jaren ook een stuk goedkoper geworden en is nu voor vrijwel iedereen wel betaalbaar. Je hebt al een goede kleurenprinter vanaf € 70,00.

Een inkjet kleurenprinter


De inkjetprinter is de meest verkochte kleurenprinter. Het printen vindt plaats doordat er hele kleine druppeltjes inkt op het papier worden gespoten.

Een laser kleurenprinter


Een andere veel gebruikte kleurenprinter is de laserprinter, De naam zegt het eigenlijk al, want de laserprinter werkt met een speciale lasertechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de afdrukken zeer scherp en fijn zijn. Het is dan ook de printer met het beste afdrukresultaat. Deze printer werkt zeer snel en kan ook pagina’s in het geheugen opslaan. De laserprinter werkt niet met vloeibare inkt maar met poeder.

Een kleurenprinter kopen


Om een kleurenprinter te kopen kun je naar een computerspeciaalzaak, warenhuis of elektronicazaak gaan, maar ook via het internet kun je een kleurenprinter kopen. Het aanbod op het internet is vaker groter dan in een winkel en de prijs is meestal lager. Daarnaast kun je op internet de prijzen en specificaties van alle modellen vergelijken, en dan ook nog eens opzoeken bij welk verkooppunt de prijs van de door jou gewenste kleurenprinter het laagste is. Kijk eens op je gemak wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kleurenprinters, en neem dan pas een beslissing.