Playstation psp kopen

De spelcomputermarkt is de laatste jaren gigantisch gegroeid en het aantal verschillende game consoles ook. Zo heeft men de keuze uit de Nintendo game cube, De Wii, de Xbox en natuurlijk de Playstation.

 

Bij de portable consoles zijn de meest gebruikte de Nintendo DS en de PSP (PlayStation Portable) van Sony. Sinds de introductie van de Sony PSP in 2004 zijn er al miljoenen over de toonbank gegaan. De mogelijkheden van de portable console zijn erg groot en het aantal spellen idem dito.

Mogelijkheden van een Sony PSP


Buiten het spelen van spellen beschikt de PSP over enkele andere gebruiksmogelijkheden zoals:
Er kunnen films op bekeken worden. Dit kan handig zijn als u met de kinderen op vakantie gaat en een lange autorit voor de boeg hebt. Ze kunnen er zelfs een hoofdtelefoon op aansluiten, zodat u rustig naar de radio kunt luisteren zonder er last van te hebben.
Ze kunnen muziek afspelen en men kan er foto’s op bewaren.
De Playstation PSP beschikt over Wifi, wat hem geschikt maakt om draadloos tegen andere kinderen die een PSP hebben, te spelen.
Mits je toegang hebt tot een draadloos netwerk, kun je zelfs chatten met je vrienden.
Als u de skype software geïnstalleerd heeft, dan kunt u met de PSP ook bellen.
De PSP geeft u ook toegang tot het internet.
Het is ook mogelijk om de PSP voor een bedrag van €15 te laten ombouwen, zodat u gewoon spellen vanaf een memorystick kunt spelen. Hierdoor kunt u ook geïmporteerde spellen spelen wat vaak niet mogelijk is met een standaard PSP. Dit ombouwen is legaal!
De Playstation PSP is aan te sluiten op een HD tv.

Waar kan men de PlayStation PSP kopen


De Playstation PSP kan men kopen in warenhuizen, mediazaken en computerzaken, maar ook in diverse andere winkels en via het internet. Vaak ligt de prijs rond de €150, maar er komen ook aanbiedingen voor. Ook kan men gebruik maken van aanbiedingen waarbij een of meer spellen gratis worden toegevoegd aan de Playstation PSP. Ook wordt de PSP tweedehands aangeboden, maar hier krijgt u meestal geen garantie op dus let bij de aankoop ervan op dat alles goed werkt.