Mini wasmachine kopen

Het is vast en zeker herkenbaar voor de mensen die kamperen. Hoe je het wendt of keert, je hebt altijd wel was en om dat nou steeds in de tent of caravan te laten liggen is ook niet echt een optie.

 

Je zou natuurlijk naar de wasserette kunnen gaan als de camping hierover beschikt, en anders is er misschien wel een wasserette in het dorp waar je verblijft. Maar misschien nog handiger is de mini wasmachine, die je mee kan nemen als je gaat kamperen.

Gebruik van de mini wasmachine


De mini wasmachine is niet alleen bestemd voor de mensen die kamperen, maar hij is ook goed te gebruiken voor studenten die relatief weinig wasgoed en ruimte hebben. Ook in het gewone huishouden kan een mini wasmachine handig zijn, bijvoorbeeld om snel even de kleine wasjes te doen.

Een mini wasmachine meenemen


Als je zegt dat je een mini wasmachine meeneemt op vakantie, dan kijken sommige mensen je raar aan. Vaak wordt er gedacht dat het een vrij lomp ding is. Dat was vroeger wel zo, maar tegenwoordig zijn ze klein en handig om mee te nemen. Vaak hebben ze ook een handvat om hem te dragen. De gemiddelde mini wasmachine weegt ongeveer 4 kilogram, dus dit is op zich prima mee te nemen, vooral wanneer je met een caravan of een camper er op uittrekt. Ook als je met de vouwcaravan gaat is het geen probleem hem mee te nemen.

Technische informatie over de mini wasmachine


Als we uitgaan van de capaciteit van de mini wasmachine die je meeneemt op vakantie, dan is dan ongeveer 450 gram. Er wordt bijna 10 liter water verbruikt tijdens een wasbeurt. De meeste mini wasmachines zijn tegenwoordig ook energie- en milieubesparend en het zijn echt niet meer de energieverslinders van vroeger. Het totale gewicht van de mini wasmachine is ongeveer 4 kilo, maar dit kan nog wel eens verschillen omdat er verschillende merken zijn met ieder hun eigen modelletjes.

Een mini wasmachine kopen


Als je besluit te gaan kamperen en je wilt je wasje zelf doen, dan is het verstandig om te gaan zoeken op het internet. Als je via de zoekmachine gaat kijken, dan zul je zien dat er naast het aanbod ook veel informatie te vinden is over de mini wasmachine. En niet alleen informatie, maar ook verhalen van mensen die reuze enthousiast zijn over de mini wasmachine en bepaalde modellen in het bijzonder. Als je toch op het internet aan het kijken bent, dan is het misschien een optie om ook eens op de tweedehands sites te kijken. De mini wasmachine wordt namelijk ook tweedehands aangeboden en als het een product is dat je alleen gaat gebruiken op vakantie, is dat misschien wel de beste koop voor je.