Villeroy & Boch toilet kopen

Villeroy & Boch is een firma die al 260 jaar bestaat. Het merk Villeroy & Boch staat garant voor interieur stijl en levenskwaliteit en er worden hoogwaardige producten gemaakt die het dagelijkse leven verfraaien.

 

Het bedrijf begon in een klein Frans dorpje, waar in 1748 Francois Boch met zijn drie zonen een keramiek bedrijfje startte. Later verhuisde dit bedrijf naar Luxemburg, waar het nu ook nog een porselein fabriekje heeft. In 1801 verhuisde het bedrijf naar Duitsland waar het in 1836 ging samenwerken met Nicolas Villeroy. De bekendste producten die Villeroy & Boch maken, vallen onder de categorie Bad & Wellness en Tafelcultuur.

Assortiment Bad & Wellness en Tafelcultuur


Onder bad & wellness vallen de volgende producten: wastafels, closets, bidets, urinoirs, meubilair, spiegels, spiegelkasten, wastafels, ligbaden, douchebakken, douchewanden, multifunctionele cabines, whirlpoolsystemen, spa’s en sauna’s, armaturen en designradiatoren. Onder tafelcultuur vallen de volgende producten: noviteiten, porselein, kristal en accessoires.

Keuze voor een Villeroy & Boch toilet


Een Villeroy & Boch toilet is er in veel verschillende designs en je kunt deze toiletten zeker niet met andere toiletten vergelijken. Een Villeroy & Boch toilet heeft bijzondere vormen. Zo is er een toilet dat gemaakt is met het ei als uitgangspunt. Een Villeroy & Boch toilet verbruikt ook minder water en de toiletten zijn verkrijgbaar met twee spoelknoppen. Een spoelknop kun je gebruiken als je weinig water nodig hebt om door te spoelen en de andere spoelknop kun je gebruiken als je meer water nodig hebt om door te spoelen. Zo kun je jaarlijks flink besparen op het waterverbruik.

Een Villeroy & Boch toilet kopen


Als je een Villeroy & Boch toilet wilt kopen, dan kun je het beste naar de betere sanitairspecialist gaan. De kans is daar groter dat zij deze toiletten in het assortiment hebben. Een Villeroy & Boch toilet wordt namelijk niet overal verkocht. Een Villeroy & Boch toilet dat niet op voorraad is, kun je normaliter ook laten bestellen. Enkele dagen later zal de winkel het dan binnen hebben waarna het afgehaald of bezorgd kan worden bij de klant. Ook kun je eens op internet zoeken naar een Villeroy & Boch toilet dat aan je wensen voldoet. De prijzen voor een Villeroy & Boch toilet kunnen enorm verschillen. Zo heb je standaard toiletten voor € 200,00 en voor de meer exclusievere toiletten betaal je wel €800,00 of meer. Als je de prijzen te hoog vindt, dan kun je altijd eens kijken of je een tweedehands toilet kunt kopen. Kijk eens op advertentiesites zoals marktplaats en speurders.